Bli elhandelskund och få fri årsavgift i 3 år

Elpriserna är historisk höga nu och i månaderna som ligger framför oss kommer vi att använda mer el än vad vi gör på sommaren. Vi ska värma upp våra hus och vi vill ha det ljust och mysigt inne när det är mörkt ute. Detta kommer att kosta mycket mer denna vinter än vad det har gjort tidigare.

 

Höganäs Energi Handel kan inte påverka det inköpspris (spotpris) som vi betalar för elen som du kan köpa, men vi kan stödja dig som villakund genom att ta bort vår årsavgift på elhandel. Hållbarhet för Kullabygden innebär bland annat att du ska kunna välja ett lokalt elavtal.

 

Blir du ny elhandelskund hos Höganäs Energi Handel AB och tecknar ett rörligt elhandelsavtal, bjuder vi på 3 års fri årsavgift.
Det betyder 1 080 kr mindre i elhandelskostnad. 

Gör så här:

  • Teckna dig som elhandelskund via denna länk eller
  • ring kundservice på telefon 042 33 74 00.

Uppge rabattkoden VILLA i kommentarfältet i anmälningsformuläret som finns i länken, eller när du pratar med oss på telefon.  

 

 

Erbjudandet gäller för nya elhandelskunder som bor i villa och som tecknar ett rörligt elhandelsavtal med Höganäs Energi Handel AB. Ett rörligt elhandelsavtal är löpande och har 30 dagars uppsägningstid.
Med ny kund menas dig som inte har varit elhandelskund hos Höganäs Energi Handel AB under de senaste 12 månaderna.

 

Så snart du blir registrerad som kund hos Höganäs Energi Handel AB får du de första 36 månaderna utan årsavgift. Årsavgiften fördelas per månad och skulle du säga upp ditt avtal med oss innan 36 månader har gått, får du avdraget fram tills du avslutar avtalet. Årsavgiften är 360 kr inklusive moms.

 

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden/rabattavtal från Höganäs Energi Handel AB.

 

Erbjudandet är giltig till och med den 5 december 2021.