KOMMANDE EVENEMANG

BLI ENERGISMART HEMMA

Sessionssalen, Höganäs stadshus den 24 januari 2019 kl.18:00-19:30

Ewa Sylegård, energi- och klimatrådgivare i Höganäs kommun, föreläser om hur du kan bli mer klimatsmart och spara energi. Du får konkreta tips och oberoende råd kring allt från elhandel, belysning och stand-by till energimärkning. Ibland är den största energitjuven en invand rutin som enkelt kan ändras. Tillsammans kan vi göra stor skillnad.

 

Föreläsningen är kostnadsfri för våra kunder. Du anmäler dig via mejl kundservice.el@hoganas.se eller per telefon till 042-33 74 00. Varmt välkommen!

KLÄ DIG RÄTT med Katarina Althin

Under 2019 - håll utkik!

Den personliga stilen  - Klädd för karriär - Figur - Basgarderob   - Trender

Katarina Althin - känd bloggare och stilexpert från Göteborg - kommer till Höganäs för att föreläsa om hur kvinnor kan hitta sin personliga stil. Kom och få tips och råd om hur du bäst klär dig rätt både till vardag och fest! Vilka kläder passar just din figur? Vilka plagg borde alltid finnas i din garderob? Vilka är höstens trender? Det här är ett event du verkligen inte vill missa! Mer information kommer inom kort

TIDIGARE EVENEMANG

2018 

 

Stort kundevent - 25 oktober 

HEMBEREDSKAP - Så här gör du för att klara dig på egen hand i minst tre dygn vid en kris! Två av Sveriges experter – Kenneth Borg och Soini Hartikainen från Civilförsvarsförbundet -  berättade om hemberedskap inför en kris och hur man kan klara tre dygn på egen hand utan stöd av myndigheter. Grundläggande kunskap om hur du själv kan hantera konsekvenserna av en kris och tillgodose grundläggande behov som mat, vatten, värme och information.

 

Stort kundevent - 1 februari  
Föreläsning med Anna Skipper " Du är vad du äter".

En kväll fullmatad med kunskap om hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp. Hon talade om vad vi äter, när vi äter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp, hälsa och vårt välbefinnande.

Under kvällen lottade vi ut fina priser från Anna Skipper, Maritas Blomsterglädje, Nordic Wellness, Melitta, Mölle Fiskrökeri, Saga Biografen, Cecilias Hudvårdscenter och Kakboden. Vi säger tusen tack till er företag och ett speciellt tack till Anna Skipper som kom och föreläste för oss!


2017 
Företagsevent:  Föreläsning med kundvårdscoachen Tomas Lydahl

Ett hundratal förväntansfulla företagare och medarbetare var på plats i Tivolihuset för att se föreläsningen "WOW!- Så får ni era kunder att skryta om er. Vi på Höganäs Energi vill bidra till att göra Kullabygden till en attraktiv plats att bo och driva företag i. Vi hoppas att denna föreläsning bidrog till att vi tillsammans skapar mer WOW! i kommunen.  


Utbildning av mäklare Under våren utbildade vi Kullabygdens mäklare inom områdena elnät, fiber, fjälrrvärme och elavtal. På utbildningen fick de lära sig att ta reda på om hus är anslutna eller kan anslutas till fibernätet och vad den som flyttar ska meddela oss som nätbolag och fjärrvärmelevernatör.

Kundevent: En magisk kväll med en av Sveriges bästa magiker Caroline Ravn.

 

2016
Kundevent:  Biokväll på Sagabiografen i Höganäs där vi visade Djungelboken exklusivt för Höganäs Energis kunder.