Evenemang

HÖGANÄS ENERGI PÅ EVENEMANG

 

TRÄFFA VÅRA MEDARBETARE PÅ STAN I SOMMAR! 

Vill ni komma och prata om ert elavtal, fiberinstallation eller helt enkelt bara umgås lite med oss, är ni varmt välkomna till någon av nedastående festligheter! Vi bjuder på popcorn och har med oss vårt lyckohjul där ni kan vinna fantastiska priser!  

Kommande event:

 

Hamnfesten i Viken - 28 juli 

Hamnen i Viken, 09:00-16:00
Mat-och hantverksmarknad, trolleri & musik, båtturer och provapå-segling uppvisningar samt mat och musik under lördagskvällen. Hamnfesten och Kulturhistoriska söndagen (29 juli) är en del av Vikenfesten som pågår den 28-29 juli. Du har möjlighet att träffa oss på Hamnfesten under lördagen. Läs mer på www.vikensbyaforening.se


Kulturnatten - 15 september

16:00-22:00

Årets enskilt största folkfest i Höganäs med allt från musik och sång till prova på-aktiviteter. I år med artisten Panda da Panda som gjorde succé för fyra år sedan på ett fullsmockat Sundstorg. Ett fullständigt program med artister, uppträdanden och aktiviteter presenteras av Höganäs kommun i slutet av sommaren.

 
Höganäs Energis kundevent: Energi-och Klimatrådgivning - 25 oktober

Tivolihuset 18:00-19:00

Carola Jarnung föreläser om ur våra vardagsbeslut påverkar klimatet och ger oss energispartips till hemmet. Ni kommer få råd kring allt som rör energi- och klimatfrågor. Som privatperson kan det vara frågor om uppvärmning eller kanske ventilation. Föredraget är kostnadsfritt och ni anmäler er via mail till kundservice.el@hoganas.se eller 042-33 74 00.

Varmt välkomna!

 

Tidigare event:

 

2018 
Stort kundevent - 1 februari  
Föreläsning med Anna Skipper " Du är vad du äter".

En kväll fullmatad med kunskap om hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp. Hon talade om vad vi äter, när vi äter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp, hälsa och vårt välbefinnande.

Under kvällen lottade vi ut fina priser från Anna Skipper, Maritas Blomsterglädje, Nordic Wellness, Melitta, Mölle Fiskrökeri, Saga Biografen, Cecilias Hudvårdscenter och Kakboden. Vi säger tusen tack till er företag och ett speciellt tack till Anna Skipper som kom och föreläste för oss!2017 
Företagsevent:  Föreläsning med kundvårdscoachen Tomas Lydahl

Ett hundratal förväntansfulla företagare och medarbetare var på plats i Tivolihuset för att se föreläsningen "WOW!- Så får ni era kunder att skryta om er. Vi på Höganäs Energi vill bidra till att göra Kullabygden till en attraktiv plats att bo och driva företag i. Vi hoppas att denna föreläsning bidrog till att vi tillsammans skapar mer WOW! i kommunen.  


Utbildning av mäklare Under våren utbildade vi Kullabygdens mäklare inom områdena elnät, fiber, fjälrrvärme och elavtal. På utbildningen fick de lära sig att ta reda på om hus är anslutna eller kan anslutas till fibernätet och vad den som flyttar ska meddela oss som nätbolag och fjärrvärmelevernatör.

Kundevent: En magisk kväll med en av Sveriges bästa magiker Caroline Ravn.

 

2016
Kundevent:  Biokväll på Sagabiografen i Höganäs där vi visade Djungelboken exklusivt för Höganäs Energis kunder.