Evenemang

HÖGANÄS ENERGI

 

Kommande event:

  

Så här gör du för att klara dig själv i tre dygn vid en kris! 

Tivolihuset 25 oktober kl. 18:00 - 19:30
Nu har vi bjudit in två av Sveriges experter – Kenneth Borg och Soini Hartikainen från Civilförsvarsförbundet -  som lär dig hemberedskap inför en kris. Efter en dryg timme vet du hur du ska klara tre dygn på egen hand utan stöd av myndigheter. Det här är kunskap som alla bör ha. Bli bättre förberedd på allt från allvarliga olyckor, extremt väder och it-attacker till militära konflikter. Få grundläggande kunskap om hur du själv kan hantera konsekvenserna av en kris och tillgodose grundläggande behov som mat, vatten, värme och information.

 

Utbildningen är kostnadsfri och du anmäler dig via mejl kundservice.el@hoganas.se eller per telefon till 042-33 74 00.

Varmt välkommen

 

 

Energi-och Klimatrådgivning

Carola Jarnung föreläser om hur våra vardagsbeslut påverkar klimatet och ger oss energispartips till hemmet.

Ni får kunskap och förståelse för klimatfrågan och inspiration kring hur man själv kan förändra sitt beteende och leva mer klimatsmart. Visst behövs det politiska beslut men det finns mycket man kan göra själv. Dessutom, ett bra sätt att påverka och ge klimatfrågan större tyngd, är att börja med sig själv. Det finns många fördelar med att leva mer klimatsmart. Mer info kommer inom kort!

 

 

Tidigare event:

 

2018 
Stort kundevent - 1 februari  
Föreläsning med Anna Skipper " Du är vad du äter".

En kväll fullmatad med kunskap om hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp. Hon talade om vad vi äter, när vi äter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp, hälsa och vårt välbefinnande.

Under kvällen lottade vi ut fina priser från Anna Skipper, Maritas Blomsterglädje, Nordic Wellness, Melitta, Mölle Fiskrökeri, Saga Biografen, Cecilias Hudvårdscenter och Kakboden. Vi säger tusen tack till er företag och ett speciellt tack till Anna Skipper som kom och föreläste för oss!2017 
Företagsevent:  Föreläsning med kundvårdscoachen Tomas Lydahl

Ett hundratal förväntansfulla företagare och medarbetare var på plats i Tivolihuset för att se föreläsningen "WOW!- Så får ni era kunder att skryta om er. Vi på Höganäs Energi vill bidra till att göra Kullabygden till en attraktiv plats att bo och driva företag i. Vi hoppas att denna föreläsning bidrog till att vi tillsammans skapar mer WOW! i kommunen.  


Utbildning av mäklare Under våren utbildade vi Kullabygdens mäklare inom områdena elnät, fiber, fjälrrvärme och elavtal. På utbildningen fick de lära sig att ta reda på om hus är anslutna eller kan anslutas till fibernätet och vad den som flyttar ska meddela oss som nätbolag och fjärrvärmelevernatör.

Kundevent: En magisk kväll med en av Sveriges bästa magiker Caroline Ravn.

 

2016
Kundevent:  Biokväll på Sagabiografen i Höganäs där vi visade Djungelboken exklusivt för Höganäs Energis kunder.