Välkommen till energibranschen

Lediga jobb

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi:

  
Projekteringsingenjör 

Arbetsbeskrivning

Skulle din omgivning beskriva dig som en lagspelare som får saker att hända? Är du dessutom socialt begåvad och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik? Då är det dig vi söker! Höganäs Energi söker nu en Projekteringsingenjör till sin verksamhet i Höganäs. Här erbjuds du en plats i ett bolag som genomsyras av starka kärnvärden, familjär kultur och en stabil ekonomi.

Ansvarsområde

Som Projekteringsingenjör på Höganäs Energi har du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med möjligheten att arbeta i både små och stora projekt i alla skeden. Projekten utförs mot privata villaägare såväl som större kommunala och privata aktörer där du är ansvarig genom hela projektet från uppstart till färdigt projekt. Det innebär bland annat att du tar fram detaljerade planer, sköter projekteringsfasen, beräknar vad och hur mycket som ska byggas, tar fram arbetshandlingar och ritningar samt anskaffar material till våra projekt. Projekten innefattar både nyinstallation och drift och underhåll på befintligt elnät. Arbetet är fritt och du ansvarar själv för att planera din dag utifrån byggmöten, arbetsplatsbesök, dialog med markägare och dagar på kontoret.  
 

Omfattning

Heltid. Beredskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning, minimum gymnasieingenjör, som kan el-beräkning och el-dimensionering. Vidareutbildning inom området är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av en liknande roll, dock är personligheten avgörande och den kan komma att väga tyngre än dina tidigare erfarenheter. Du är bred i din profession och har förståelse för samtliga delar i projektet. För dig är variationen motiverande, du trivs i generalistrollen och är öppen och prestigelös som person. Då arbetet utförs i nära samarbete med både interna och externa intressenter söker vi dig med god kommunikativ förmåga som trivs i det sociala rummet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav liksom B-körkort. Kunskap inom området för högspänning är meriterande. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2020-01-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. För information: I denna rekrytering samarbetar Höganäs Energi med Randstad. Kontaktperson är ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann, mikaela.hutzelmann@randstad.se. 

Om Höganäs Energi

Höganäs Energi är det lokala energibolaget som ger energi till Kullabygden. Med 60 års samlad kunskap och lokalkännedom inom elnät, fiber, fjärrvärme och elavtal är vi ett komplett energibolag med stort hjärta. Som kommunalt bolag ser vi till samhällets bästa genom att bedriva affärsmässig samhällsnytta. Det betyder att vi erbjuder tjänster och produkter som kommer alla kommuninvånare till nytta och glädje och på så vis skapar vi affärsmässig samhällsnytta till alla våra kunder i Kullabygden. 

Vår värdegrund genomsyrar all vår verksamhet och leder oss framåt mot rätt riktning genom kärnvärdena Hjälpsamhet, Engagemang och Glädje vilka tillsammans utgör själen för Höganäs Energi. 


Välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten här.

 

 

Arbetsledare


Arbetsbeskrivning

Höganäs Energi söker en Arbetsledare med sinne för struktur och planering till sin verksamhet i Höganäs. Här erbjuds du en plats i ett bolag som genomsyras av starka kärnvärden, familjär kultur och en stabil ekonomi. Har du några års erfarenhet av en ledande position och är duktig på att skapa engagerade medarbetare? Då är det dig vi söker! 

Ansvarsområde

I rollen som arbetsledare på Höganäs Energi tillhör du teknikavdelningen som består av ett härligt gäng av montörer och projektledare. Du ansvarar för att arbetsleda montörerna samt planera och schemalägga deras arbete. Detta i dialog med projektledarna och drift och underhållsansvarig som förmedlar hur många montörer de behöver till respektive projekt och uppdrag. Du ansvarar för att coacha dina montörer i allt från medarbetarsamtalet till det dagliga arbetet.  Inom ditt ansvarsområde ingår även inköp av diverse material till projekten. Dagarna är varierande och du planerar själv hur du fördelar din tid mellan arbetsplatsbesök och de administrativa uppgifterna. Utöver de planerade aktiviteterna ansvarar du för att agera och hitta lösningar när akuta och oplanerade situationer uppstår och du måste därför vara flexibel med fokus på att hitta den bästa lösningen för kund och på så vis bidra till att vara det hjälpsamma energibolaget.

 

Omfattning

Heltid. Beredskap ingår i tjänsten. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning med inriktning på el, minimum gymnasienivå. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av en liknande roll samt en grundförståelse för arbetets utförande. Du är duktig på att planera och fördela arbete och trivs i rollen som arbetsledare. Du har förmågan att skapa struktur omkring dig även i oplanerade situationer då vardagen inte alltid ter sig som planerat. Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter så som schemaläggning och planering är en förutsättning för att vara framgångsrik i rollen. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att leda teamet mot gemensamma mål. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav liksom B-körkort. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Ansökan

2020-01-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Höganäs Energi med Randstad. Kontaktperson är ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann, mikaela.hutzelmann@randstad.se. 

 


Välkommen med din ansökan!
https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/arbetsledare-till-hoganas-energi-201266274/