Välkommen till energibranschen

Lediga jobb

Vill du bli en av oss? Här finns information om lediga jobb.

 

Sälj- och marknadschef

Höganäs Energi utökar sin verksamhet med ny kompetens och söker nu en Sälj och marknadschef som brinner för att skapa glädje och engagemang. Trivs du i en föränderlig och utvecklande miljö där du har möjlighet att påverka? Har du öga för marknad och försäljning utan att tappa fokus på hög kundnöjdhet?

Då är det dig vi söker - Höganäs energi erbjuder dig en plats på resan mot nya mål i en bransch som arbetar med högst aktuella samhällsfrågor!

Ansvarsområden
I rollen som Sälj och marknadschef ansvarar du för att arbeta med den interna kulturen genom att utveckla, inspirera och coacha ett team om fem medarbetare som representerar kundservice och kommunikation. I ditt ansvar ingår förutom det formella personalansvaret att arbeta för att utveckla kundservice, bland annat genom att analysera utfallet av NKI-mätningar med fokus att ständigt förbättra kundnöjdheten och säkerställa att Höganäs Energi förblir det hjälpsamma energibolaget. I rollen som Sälj och marknadschef kommer du också arbeta för att utveckla nya affärer för att hjälpa kunderna på en framtida energimarknad. Rollen innebär både dagligt operativt ansvar och ett ansvar för strategisk utveckling av affären. Du har en plats i ledningsgruppen.

 

Omfattning
Heltid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning, gärna från högskola eller universitet. Vidare ser vi att erfarenhet och kunskap om att utveckla marknad och försäljning på en strategisk nivå, med fördel inom B2C, är betydande för att vara framgångsrik i rollen. Erfarenhet från branschen är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, trivs i mötet med interna och externa parter och drivs av att utveckla verksamheten och kunderbjudandet. B-körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2019-07-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Höganäs Energi med Randstad. Kontaktperson är ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann, mikaela.hutzelmann@randstad.se alternativt 0768-55 40 59.

 

Om företaget
Höganäs Energi är det lokala energibolaget som ger energi till Kullabygden. Med 60 års samlad kunskap och lokalkännedom inom elnät, fiber, fjärrvärme och elavtal är vi ett komplett energibolag med stort hjärta. Som kommunalt bolag ser vi till samhällets bästa genom att bedriva affärsmässig samhällsnytta. Det betyder att vi erbjuder tjänster och produkter som kommer alla kommuninvånare till nytta och glädje och på så vis skapar vi affärsmässig samhällsnytta till alla våra kunder i Kullabygden.

Vår värdegrund genomsyrar all vår verksamhet och leder oss framåt mot rätt riktning genom kärnvärdena Hjälpsamhet, Engagemang och Glädje vilka tillsammans utgör själen för Höganäs Energi.

Välkommen med din ansökan!
Läs annonsen hos Ranstad.

Sista ansökningsdag: 2019-07-07
Kontakt: Mikaela Hutzelmann Persson
Telefonnummer: +46768554059

Sommarjobb

Vi söker en kille eller tjej som är intresserad av att sommarjobba hos oss.


Arbetet innebär yttre skötsel av elstationer (exempelvis gräsklippning och städning) under vecka 28-31. B-körkort är ett måste.

 

Sök jobbet genom att kontakta vår kundservice på telefon 042-33 74 00.