Lediga tjänster på Höganäs Energi

 

Vill du bli vår nya tekniska säljare?

Arbetsbeskrivning
Skulle din omgivning beskriva dig som en lagspelare som får saker att hända? Är du också en erfaren trygg säljare med tekniskt intresse? Då söker vi dig! Höganäs energi är det hjälpsamma energibolaget och söker dig som sätter kunden i fokus för att skapa goda kundrelationer. 
Ansvarsområde
Som teknisk säljare på Höganäs energi ansvarar du främst för våra privatkunder. Vi har nyligen lanserat vårt affärsområde för solceller mot vilket du till stor del kommer att arbeta. Rollen erbjuder dock en bredd där du även kommer få möjlighet att tillsammans med kollegor arbeta med övriga affärer. Din vardag kommer till stor del innebär mötet med kunden men också t.ex. avtalsfrågor, informationsmöten för kund, efterservice, kundbearbetning och annan administration kring försäljningen. Du finns som ett bollplank för kunden både under och efter processen.

Du välkomnas till en arbetsplats med frihet och ansvar. Här passar du in som är en lagspelare som på ett naturligt sätt tar action för att nå våra mål.  
Kvalifikationer
Vi söker dig med ett par års erfarenhet från en säljande roll och är van vid avtalsfrågor. Har du tidigare arbetat i en roll med teknisk försäljning ser vi det som en stor fördel, men vi ser det som en förutsättning att du besitter ett stort tekniskt intresse. Det är viktigt för oss att du möter våra kunder och det är därför ett krav att du har B-körkort. Vi ser att du är trygg i att skapa goda kundrelationer och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift. 

Har du erfarenhet från energibranschen eller annan närliggande bransch ser vi det som meriterande. 

Du som person är utåtriktad, serviceinriktad, socialt säker och driven. Vidare är du trygg i dig själv och jobbar självständigt och strukturerat för att skapa och utveckla goda kundrelationer. Du är med andra ord en passionerad säljare som drivs av affärsmässighet. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansökan
2021-05-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Höganäs Energi med Randstad. Kontaktperson är ansvarig rekryteringskonsult Therese Roos, therese.s.roos@randstad.se