Sidans innehåll

Mörkblå himmel och sol som skiner på solcellspaneler. Höganäs Energis logo och text som informerar om att beställer man solceller senast 31 mars 2024 så får man en elcykel eller en elbilsladdare på köpet.

Beställ solceller nu - få en elcykel eller en elbilsladdare på köpet

Beställer du en solcellsanläggning* från Höganäs Energi Handel senast den 31 mars 2024, får du en Crescent elcykel eller en Zaptec Go elbilsladdare till ett värde av 21 900 kr på köpet.

Du får en elcykel eller en elbilsladdare på köpet

Välj mellan en Crescent elcykel eller en Zaptec Go elbilsladdare, båda till ett värde av 21 900 kr.

Röd cykel med batteri på pakethållaren och korg fram.
Zaptec Go laddbox Höganäs Energi

*Solcellsanläggningen ska ha en effekt på minimum 5 kW och ett värde på minst 100 000 kr. Avtalet ska vara underskrivet senast den 31 mars 2024 och montering sker inom 2 månader efter signerat avtal. Väljer du elbilsladdare får du standardmontering med upp till 10 meter kabel inkluderat, och montering sker i samband med montering av solcellsanläggningen. Väljer du elcykel kan cykeln hämtas efter att solcellsanläggningen är monterat och betalat.

Kullahalvöns självklara val för solcellsanläggningar och batterier

Höganäs Energi Handel är en självklar leverantör av solcellsanläggningar och batterier till solceller. De senaste åren har vi tillsammans med vår samarbetspartner Solotec Energiteknik, levererat cirka 25% av alla solcellsanläggningar på Kullahalvön. Vi finns här för dig, och vi ser till att hela processen från första kontakt till installation och färdig anläggning blir som du önskar. Vill du sälja din överproduktion till oss går det också utmärkt.

Vi har många nöjda kunder och vi erbjuder solpaneler till både tak- och markanläggningar.

Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: