Ladda din bil hemma

Det är fler och fler som har elbil och med det ökar också behovet för laddboxar. Höganäs Energi har placerat ut publika laddboxar i kommunen, och i tillägg säljer vi Easee laddboxar(laddningsrobotar) både för hemmabruk och till företag och bostadsrättsföreningar.

 

Är du intresserad utav elbilsladdare?

Fyll i intresseformuläret så tar vi kontakt med dig.

Easee laddbox Höganäs Energi

Easee laddningsrobot

Med en Easee laddningsrobot hemma kan du själv bestämma när du vill att bilen ska laddas. Laddaren har Typ 2 kontakt och laddar både 1- och 3-fas. Den passar alla bilar och elnät, är liten och diskret, finns i fem olika färger, har eget wifi/är ansluten till 4G-nätverket och den har inbyggd jordfelsbrytare.

 

Just nu är det stopp i försäljning av Easee laddningsrobotar i Sverige

Elsäkerhetsverket har beordrat försäljningsstopp av Easee laddningsrobotar i Sverige från och med den 15 mars 2023. Redan installerade laddningsrobotar kan fortsatt användas och Elsäkerhetsverket bedömer att det inte är någon överhängande risk för skada på personer eller ägodelar.
Easee behöver uppdatera laddningsroboterna och fram tills dess kan vi tyvärr inte sälja eller installera någon laddningsrobot till våra kunder i Kullabygden. 
Vi kontaktar alla som redan har köpt och fått installerat en Easee laddningsrobot från oss. 
Elsäkerhetsverkets beslut om Easee laddningsrobotar. 

Equalizer från Höganäs Energi

Equalizer för balansering

Tillsammans med laddaren kan du ha equalizer som balanserar den totala energin mellan laddningsroboten och fastigheten. Detta innebär att du kan ladda både smartare, säkrare och snabbare. Easee är producerad i Norge för nordiska förhållanden.

Vill du veta mer om elbilsladdning?

Fyll i intresseformuläret så tar vi kontakt med dig.