Höganäs Energi och Fenix Solar inleder samarbete

Två män som står utomhus bredvid Höganäs Energis skylt.

Höganäs Energi och Fenix Solar inleder under hösten 2023 ett samarbete för att se hur Fenix Solars tjänster kan vara till nytta för Höganäs Energi Handels solcellskunder.

Samarbete om nya produkter till Höganäs Energis kunder

- Vi inleder nu ett samarbete med Fenix Solar för att tillsammans kunna säkerställa kvalitet och funktion till våra kunder. Vi ser på olika möjligheter och om allt faller väl ut så kommer vi kunna erbjuda en ny produkt till våra slutkunder, säger Johan Martinsson, sälj- och marknadschef på Höganäs Energi.

Fenix Solar ser också fram emot samarbetet.

- Vi är mycket glada att inleda detta samarbete med Höganäs Energi, det är en organisation som jobbar mycket kundfokuserat och målmedvetet. Tillsammans är jag övertygad om att vi kommer överträffa kundernas förväntningar och höja standarden i branschen, säger Eric Witt, VD på Fenix Solars.

Fenix Solar grundades år 2020 för att göra livet lite enklare för de som vill bidra till ett bättre klimat genom solceller. Deras vision är att ingen solinstrålning som skulle kunna tas tillvara på, ska gå förlorad. Fenix Solar analyserar soldata och ser till att kunderna får information om hur deras solcellsanläggningar fungerar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Martinsson, Sälj- och marknadschef på Höganäs Energi, tel 042-33 72 37, johan.martinsson@hoganas.se.

Eric Witt, VD på Fenix Solar, tel 0709–23 85 10, eric@fenixsolar.se.

Höganäs Energi är ett kommunalägt energibolag som levererar elnät, fiber, fjärrvärme, elhandel och energilösningar till Kullahalvön i Nordvästra Skåne. Höganäs Energi består av två bolag; Höganäs Energi AB och Höganäs Energi Handel AB, som sedan 1956 har distribuerad el till hela Kullahalvön.

Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: