Höganäs Energi bidrar till Skånes lägsta taxor!

En gås som flyger över Höganäs centrum. Gator och ett högt hus syns i bakgrunden.  

Nils Holgersson-rapporten 2023 visar att boende i Höganäs kommun fortfarande har Skånes lägsta taxor för avfall, vatten och avlopp, el och fjärrvärme. Det är helt enkelt ekonomiskt fördelaktigt att bo på Kullahalvön!

Vad är Nils Holgersson-rapporten?

Sedan år 1996 ger Nils Holgersson Gruppen årligen ut rapporten ”Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige”. Nils Holgersson Gruppens medlemmar är för närvarande Bostadsrätterna, Fastighetsägarna, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen och Sveriges Allmännytta.

I rapporten “förflyttas” en bostadsfastighet genom landets samtliga 290 kommuner för att jämföra kostnader för sophämtning, vatten och avlopp, el och uppvärmning. Rapportens syfte är att redovisa de prisskillnader som finns mellan olika kommuner och målet är att skapa debatt som kan leda till sänkta priser för kunderna.

Höganäs Energis tjänster till fördelaktivt pris för boende på Kullahalvön

Höganäs Energi är stolta över att leverera viktiga tjänster som el och fjärrvärme till ett fördelaktigt pris till boende på Kullahalvön.

Läs årets Nils Holgerssons-rapport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i sin helhet.

Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: