Sidans innehåll

Installera laddbox hemma

Vi erbjuder installation av laddbox hemma hos dig som vill kunna ladda bilen utanför ytterdörren. I vårt sortiment har vi Zaptec Go laddboxar.

Har du en elbil hemma eller planerar att köpa en inom snar framtid, är det en smart investering att installera en laddbox hemma. En elbilsladdare hemma ger flera fördelar som bekvämlighet, kostnadsbesparingar samtidigt som det är mer miljövänligt att köra en elbil än att köra en fossildriven bil.

Har du en laddbox hemma kan du tryggt och säkert ladda din elbil över natten och när den inte används, vilket ger dig mer flexibilitet och du sparar pengar.

Vad kostar det att installera en laddbox hemma?

Priset på en laddbox varierar beroende på var den ska sitta i förhållande till elskåpet. Vi levererar laddbox inklusive montering och antal meter kabel påverkar priset. För att du ska få rätt pris till dig ber vi dig om att fylla i en intresseanmälan så återkommer vi.

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Hur lång tid det tar att ladda en elbil beror på hur stort batteri du har, hur du laddar och om det är hemma eller publikt. En annan faktor är också hur stor strömstyrka du har. Laddar du vid en laddbox hemma tar det cirka 4 - 13 timmar att ladda ett 50kW batteri.

Det är fler och fler som har elbil och med det ökar också behovet för laddboxar. Höganäs Energi har placerat ut publika laddboxar i kommunen

Zaptec Go laddbox

Zaptec Go passar alla bilar, både elbil och hybrid, och anpassas efter ditt hem. Med ledande nordisk grön teknik och prisvinnande design får du en av världens minsta 22 kW-laddare.

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go.

Zaptec Go laddbox Höganäs Energi

Equalizer för balansering

Tillsammans med laddaren kan du ha equalizer som balanserar den totala energin mellan laddboxen och fastigheten. Detta innebär att du kan ladda både smartare, säkrare och snabbare.

Vit equalizer samt tillhörande låda

Ease laddbox

Elsäkerhetsverket beordrade försäljningsstopp av Easee laddningsboxar i Sverige från och med den 15 mars 2023. Redan installerade laddningsboxar kan fortsatt användas och Elsäkerhetsverket bedömer att det inte är någon överhängande risk för skada på personer eller ägodelar.
Elsäkerhetsverkets beslut om Easee laddningsboxar. Öppnas i nytt fönster.
Easee behöver uppdatera laddningsboxerna och fram tills dess kan vi inte sälja eller installera någon laddningsbox från Easee till våra kunder på Kullahalvön. 
Vi har kontaktat alla som redan har köpt och fått installerat en Easee laddningsbox från oss. 

Höganäs Energi Handel har tidigare sålt Easee laddningsboxar. Med en Easee hemma kan du själv bestämma när du vill att bilen ska laddas. Laddaren har Typ 2 kontakt och laddar både 1- och 3-fas. Den passar alla bilar och elnät, är liten och diskret, finns i fem olika färger, har eget wifi/är ansluten till 4G-nätverket och den har inbyggd jordfelsbrytare.

Svart laddningsrobot för väggupphängning av märket Easee. 
Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: