Sidans innehåll

Blå bakgrund som kan vara himmel eller hav och en stig i sanden med gräs bredvid. Text i bilden: Sommar på Kullahalvön med internet från Höganäs Energi. Endast 999 kr för juni, juli och augusti. Höganäs Energis logo i rött och vitt. 

Sommar på Kullahalvön med internet från Höganäs Energi

Sommar med sol och surf – ja så tänker många av oss att sommaren ska vara. Solen ska värma oss och vi vill ha möjlighet att surfa runt på internet. Höganäs Energi kan inte påverka solen men vi kan leverera snabbt och stabilt internet till dig. Beställ internet i 3 månader för endast 999 kr. Beställ senast 31 maj.

Sommarerbjudande: Internet i juni, juli och augusti för endast 999 kronor

Förutsättningen för att du ska kunna beställa internet från Höganäs Energi är att din fastighet är ansluten till Höganäs öppna stadsnät.

Erbjudandet gäller hastigheten 100/100 från den 1 juni till och med den 31 augusti. Sommarinternet kan inte kombineras med andra interneterbjudanden som från oss, det är däremot ett utmärkt erbjudande om du endast vill ha internet under sommarmånaderna.
Det är ingen uppsägningstid, internettjänsten upphör automatiskt den 1 september.

Hastigheten på bredbandet anger hur snabbt det går att ta emot och skicka data. Hastigheten delas upp i nedladdning och uppladdningshastighet. Det första talet är hastigheten på nedladdningen och det sista uppladdningen.

Nedladdningshastigheten är för de flesta den viktigaste. Den används när vi laddar ner data från internet. Detta görs när du till exempel tar emot filer, tittar på film, lyssnar på musik och surfar.

Uppladdningshastigheten är viktig när du ska ladda upp data till internet. Det gör du exempelvis när du skickar filer, spelar online och använder molntjänster.

Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: