Fiber till ditt företag

Det finns många anledningar till att ansluta sitt företag till fibernätet. Du kan få nya möjligheter med IP-telefoni- och växelsystem, serverlösningar, hosting och uthyrning av kompletta IT-arbetsplatser för att nämna några möjligheter. Utbudet av tjänster och affärslösningar för fiber växer varje dag.

www.gemigfiber.nu ser du utbudet av fibertjänster för företag. 

 

Mer information om fiber för företag hittar du i vår företagsbroschyr. 

Fiber för fastighetsägare

Gör din fastighet mer attraktiv och tillgodose dina hyresgästers krav på snabbt internet och nya möjligheter för tv och telefoni genom att anslut din fastighet till fibernätet.

Hyresgästerna får nya möjligheter för internet, tv och telefoni samtidigt som de kan teckna tjänster till lägre priser. Det handlar om att överlåta till hyresgästen att själv välja sina tjänster utifrån dess behov.

 

Investera i en framtidssäker lösning som ger dig hög och utbyggnadsbar kapacitet samt leveranssäkerhet. Du investerar i en teknik som redan idag är den nya grunden för distribution av datatrafik, radio, tv och telefoni. Fiber ger också nya möjligheter inom intelligenta hem fastighetsautomation.

 

Kontakta oss för offert för fiberanslutning.

 

Hyr du dina lokaler?
Kontakta din fastighetsägare som i sin tur kontaktar oss. 

Nybyggnation

Det är enkelt att ansluta din fastighet vid nybyggnation då det ändå planeras för elanslutning. Kontakta oss i god tid så att vi kan planera anslutningen tillsammans.

Svartfiber

En internetanslutning med hög hastighet mellan två punkter är lösningen för dig som vill överföra stora datamängder mellan byggnader eller kontor på olika geografiska platser.

Den fysiska fiberkabeln ägs av en fibernätägare medan ditt företag äger den tekniska utrustningen som monteras i varje ända. 

 

Vi erbjuder dig att hyra en egen anslutning via svartfiber i Höganäs energi:s fibernät i Höganäs kommun. Tillsammans med andra fibernätsägare erbjuder vi också svartfiberanslutning till andra platser i Sverige och världen. 

Min värmepump är uppkopplad

"Min ytterdörr, min värmepump och all övrig teknisk utrustning där hemma är uppkopplad. Det verkar kanske lite nördigt, men det är väldigt praktiskt."

Adrian, företagare och förälder

Mer information

Kontakta oss på 042 - 33 74 00 eller mejla kundservice.el@hoganas.se för mer information.