Snabbt bredband via fibernätet

Bredband via fiber

Genom att ha anslutning till fibernätet är du garanterad en snabb, stabil och framtidssäker bredbandsuppkoppling med alla nya möjligheter för digital tv och telefoni.

Fibernätet i Höganäs kommun blev färdigutbyggt i september 2019. Boende i tätorterna Viken, Lerberget, Skäret, Farhult och Arild som inte anslutit sin fastighet till Höganäs Öppna Fibernät, får ett förmånligt erbjudande under 2020.

Vill du ansluta dig till fibernätet?

Om du har fått ett erbjudande så skickar du in ditt avtal till oss för att beställa. Om du inte har fått ett erbjudande kontaktar du oss på 042-33 74 00 eller kundservice.fiber@hoganas.se.

Vill du veta mer om efteranslutningar i tätorterna?

Efteranslutningar

 

Fiber för företag, BRF och svartfiber

Läs mer om fiber för företag här.

Oberoende av väder och vind

De familjer som tycker det är krångligt eller dyrt att installera fiber vill jag ge rådet att tänka om. För det medför så många positiva effekter som du kanske inte tänkt på tidigare med tillgänglighet, kvalitet och att det är oberoende av väder och vind.

Mi, pensionär

Beställ tjänster för bredband, tv och telefoni

När Höganäs Energi kopplat in din fiber till huset kan du välja tjänster på www.gemigfiber.nu. Vi rekommenderar att du säger upp dina befintliga tjänster först när installationen av fiberanslutningen är slutförd.  Annars riskerar du att vara utan bredband, tv och telefoni om något oförutsett inträffar som försenar inkopplingen.

Fiber för företag

Se fler informationsfilmer

Frågor & Svar

Digitala broschyrer om fiber

Hjälp med installation

Grävhjälp

Fiber för fastighetsägare

Kundservice

Kontakta oss för hjälp eller råd.

Ring 042-33 74 00
Mejla kundservice.fiber@hoganas.se
Besök Verkstadsgatan 13C i Höganäs

Driftinformation

Vid driftstörningar informeras du via webben, Facebook och sms.

Fiberutbyggnaden går bra!

Fiberutbyggnaden går snabbare än planerat. Vårt mål är att bli klara under 2019. Delar av landsbygden är kvar. Den sista byggnaden vi ansluter är Kullens fyr.