Sidans innehåll

Ladda ner Höganäs Energis app och få mer kontroll

Med Höganäs Energis app kan du själv ta kontroll över din energiförbrukning och göra aktiva val. Appen passar både för dig som tänker på miljön, för dig som är prismedveten och för alla som tycker om teknik. Appen finns både i AppStore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och GooglePlay Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Höganäs Energis app i AppStore
Höganäs Energis app i AppStore

Guide - så funkar appen

Se vår guide för appen och få steg-för-steg-beskrivning av hur appen fungerar.

Få full kontroll på din elförbrukning och dina fakturor

I appen kan du se hur kostnaden för el fördelar sig genom dygnet. För dig som har elavtal med timpris är detta en stor fördel när du ska planera din elförbrukning i förhållande till elpriset.

Du ser också hur din förbrukning har varit tillbaka i tid, dvs din historik.

I appen hittar du i tillägg dina gamla fakturor samt att du ser nya fakturor. Om du vill kan du få en påminnelse vid ny faktura, när en faktura förfaller, eller bekräftelse på att vi har mottagit din betalning.

Ladda elbilen och styr ditt smarta hem

Ta kontroll över ditt hem och din bil och automatisera din elanvändning.

Du som har elbilsladdare från Easee eller Charge Amps, en värmepump från NIBE eller använder Telldus för att styra ditt hem, har med appen möjlighet att samla all styrning på ett och samma ställe.

Att kunna styra dina tekniska produkter med appen gör att du själv bestämmer när de olika produkterna ska starta. Detta är en fördel både för din plånbok och för miljön.

Se din solcellsanläggning

För dig som har solcellsanläggning kan du i appen enkelt både följa din förbrukning och din försäljning av överskott. Allt i samma vy.

Jämför dig med grannen och del appen med övriga familjen

I appen kan du se hur ditt hushålls elförbrukning är jämfört med andra, motsvarande hushåll. Behöver du tänka till och bli mer klimatsmart? Eller vill du tävla och se om det är du eller grannen som kan få ned energiförbrukningen mest?

En app och flera användare

Med familjedelning kan både du och resten av familjen få större insikt i hushållets elförbrukning. Antigen det är för att ni alla ska kunna styra ert smarta hem eller se när ni kan spara miljön och plånboken, är familjedelning en god lösning. Medvetenhet om familjens förbrukning gör det lättare att ta kloka val.

Använd appen och tänk hållbarhet för Kullahalvön

Höganäs Energi levererar hållbar fjärrvärme och el från förnybara energikällor. Trots detta finns det en miljöpåverkan med din elförbrukning. Din miljöpåverkan och förslag på energispartips finns i appen.
Driftsstörningar händer sällan, men när det först blir ett strömavbrott eller avbrott i fibernätet är det viktigt att få besked. I appen hittar du också meddelande om driftstörningar.

Höganäs Energis app i AppStore
Höganäs Energis app i AppStore
Vid frågor kontakta oss på: kundservice.el@hoganas.se Senast uppdaterad: