Evenemang med Höganäs Energi

Höganäs Energi vill bidra med hållbarhet för Kullabygden och våra evenemang återspeglar detta. Nedan ser du våra kommande evenemang.

Kommande evenemang

2022:

stort kundevent - 19 maj, tivolihuset

Salsakväll med Orlando Ahumanda och Höganäs Energi

Få energi genom dans!

 

Höganäs Energi bjuder dig på en oförglömlig salsakväll med Orlando Ahumanda på Tivolihuset i Höganäs.

Som kund hos Kullabygdens lokala elhandelsbolag bjuds du in till en dansafton där vi tillsammans får energi. Ta på dansskorna och låt Orlando leda den pulserande dansen till medryckande musik. Orlando har varit danslärare i mer än 20 år och är både svensk- och nordisk mästare, samt har ett brons från salsa-VM på meritlistan.

Det blir singeldans och inga förkunskaper krävs, här lär vi oss tillsammans.

 

Tid: Torsdag den 19 maj kl 18-19.30

Plats: Tivolihuset, Östra Parkgatan 2, Höganäs.

Anmälan: Hämta dina entrébiljetter hos Höganäs Energi på Verkstadsgatan 13c, Höganäs. Biljetterna är gratis.
Max 2 biljetter per kund och först till kvarn då antal platser är begränsade.

Evenemanget är exklusivt för dig som redan har ett elhandelsavtal med Höganäs Energi Handel AB, eller som tecknar ett avtal senast två veckor innan evenemanget.

Tidigare evenemang

 

2022

Stort kundevent, 19 april, Tivolihuset 

Hemberedskap inför kris

Två av Sveriges experter på hemberedskap från Civilförsvarsförbundet berättar om hur du ska bli bättre förberedd på allt från allvarliga olyckor, extremt väder och it-attacker till militära konflikter. Du får grundläggande kunskap om hur du själv kan hantera konsekvenserna av en kris och tillgodose grundläggande behov som mat, vatten, värme och information.

 

2019 

Stort kundevent - 7 november, Tivolihuset

SNYGG KLÄDSTIL
med modeexperten Katarina Althin. Ett lättsamt  och informativt föredrag om stil, kläder och mode med inriktning på "klädsel till kroppsform". 

 

Stort kundevent - 23 maj

SOLCELLER/MIKROPRODUKTION
Höganäs Energi och Carola Jarnung (energirådgivare på Höganäs kommun) samt olika solcellsinstallatörer berättade om solceller och mikroproduktion. Utställare: Varmitek Energisystem AB, Cell Solar, Sol innovation, Täta Tak och Kopernicus. Plats: Tivolihuset i Höganäs. 

Här kan du ladda ner Carolas presentation. 

https://www.hoganasenergi.se/elnat/mikroproduktion

 

Stort kundevent - 24 januari 

BLI ENERGISMART HEMMA - Konkreta tips och råd om hur man kan få ner sin energiförbrukning i hemmet på enkla och smarta sätt - små förändringar som tillsammans gör stor skillnad både för miljö, klimat och plånbok. Ewa Sylegård, energi- och klimatrådgivare i Höganäs kommun, informerade om vad man kan tänka på när det gäller allt från dagliga rutiner till elhandel och energimärkning.

 

2018 

Stort kundevent - 25 oktober 

HEMBEREDSKAP - Så här gör du för att klara dig på egen hand i minst tre dygn vid en kris! Två av Sveriges experter – Kenneth Borg och Soini Hartikainen från Civilförsvarsförbundet -  berättade om hemberedskap inför en kris och hur man kan klara tre dygn på egen hand utan stöd av myndigheter. Grundläggande kunskap om hur du själv kan hantera konsekvenserna av en kris och tillgodose grundläggande behov som mat, vatten, värme och information.

 

Stort kundevent - 1 februari  
Föreläsning med Anna Skipper " Du är vad du äter".

En kväll fullmatad med kunskap om hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp. Hon talade om vad vi äter, när vi äter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp, hälsa och vårt välbefinnande.

Under kvällen lottade vi ut fina priser från Anna Skipper, Maritas Blomsterglädje, Nordic Wellness, Melitta, Mölle Fiskrökeri, Saga Biografen, Cecilias Hudvårdscenter och Kakboden. Vi säger tusen tack till er företag och ett speciellt tack till Anna Skipper som kom och föreläste för oss!


2017 
Företagsevent:  Föreläsning med kundvårdscoachen Tomas Lydahl

Ett hundratal förväntansfulla företagare och medarbetare var på plats i Tivolihuset för att se föreläsningen "WOW!- Så får ni era kunder att skryta om er. Vi på Höganäs Energi vill bidra till att göra Kullabygden till en attraktiv plats att bo och driva företag i. Vi hoppas att denna föreläsning bidrog till att vi tillsammans skapar mer WOW! i kommunen.  


Utbildning av mäklare Under våren utbildade vi Kullabygdens mäklare inom områdena elnät, fiber, fjälrrvärme och elavtal. På utbildningen fick de lära sig att ta reda på om hus är anslutna eller kan anslutas till fibernätet och vad den som flyttar ska meddela oss som nätbolag och fjärrvärmelevernatör.

Kundevent: En magisk kväll med en av Sveriges bästa magiker Caroline Ravn.

 

2016
Kundevent:  Biokväll på Sagabiografen i Höganäs där vi visade Djungelboken exklusivt för Höganäs Energis kunder.