KOMMANDE EVENEMANG

Snygg klädstil

med modeexperten Katarina Althin.

Den 7 november 2019 kl. 19-21, Tivolihuset i Höganäs

 

Den personliga stilen  - Klädd för karriär - Figur - Basgarderob   - Trender

 

Katarina Althin - känd bloggare och stilexpert från Hittarp - kommer till Höganäs för att föreläsa om hur kvinnor kan hitta sin personliga stil.

 

Det blir en inspirerande mingelkväll. Katarina Althin håller ett lättsamt och informativt föredrag om stil, kläder och mode med inriktning på "klädsel till kroppsform". Vad menas egentligen med att vara "rätt klädd" och vad säger kläderna om dig? Föredraget är helt fritt från "modemåsten och pekpinnar", tonen är lättsam och inspirerande. Kom och få tips och råd om hur du bäst klär dig rätt både till vardag och fest! Det här är ett event du verkligen inte vill missa! 

 

Biljett hämtas hos Höganäs Energi på Verkstadsgatan 13 C. Begränsat antal platser. OBS! Gäller endast elhandelskunder. Max 2 biljetter per kund. Ta med elhandelsfakturan för snabbare hantering.

TIDIGARE EVENEMANG

 

2019 

 

Stort kundevent - 23 maj

SOLCELLER/MIKROPRODUKTION
Höganäs Energi och Carola Jarnung (energirådgivare på Höganäs kommun) samt olika solcellsinstallatörer berättade om solceller och mikroproduktion. Utställare: Varmitek Energisystem AB, Cell Solar, Sol innovation, Täta Tak och Kopernicus. Plats: Tivolihuset i Höganäs.

 

Här kan du ladda ner Carolas presentation.

 

https://www.hoganasenergi.se/elnat/mikroproduktion

 

 

Stort kundevent - 24 januari 

BLI ENERGISMART HEMMA - Konkreta tips och råd om hur man kan få ner sin energiförbrukning i hemmet på enkla och smarta sätt - små förändringar som tillsammans gör stor skillnad både för miljö, klimat och plånbok. Ewa Sylegård, energi- och klimatrådgivare i Höganäs kommun, informerade om vad man kan tänka på när det gäller allt från dagliga rutiner till elhandel och energimärkning.

 

2018 

 

Stort kundevent - 25 oktober 

HEMBEREDSKAP - Så här gör du för att klara dig på egen hand i minst tre dygn vid en kris! Två av Sveriges experter – Kenneth Borg och Soini Hartikainen från Civilförsvarsförbundet -  berättade om hemberedskap inför en kris och hur man kan klara tre dygn på egen hand utan stöd av myndigheter. Grundläggande kunskap om hur du själv kan hantera konsekvenserna av en kris och tillgodose grundläggande behov som mat, vatten, värme och information.

 

Stort kundevent - 1 februari  
Föreläsning med Anna Skipper " Du är vad du äter".

En kväll fullmatad med kunskap om hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp. Hon talade om vad vi äter, när vi äter och hur det vi stoppar i oss påverkar vår kropp, hälsa och vårt välbefinnande.

Under kvällen lottade vi ut fina priser från Anna Skipper, Maritas Blomsterglädje, Nordic Wellness, Melitta, Mölle Fiskrökeri, Saga Biografen, Cecilias Hudvårdscenter och Kakboden. Vi säger tusen tack till er företag och ett speciellt tack till Anna Skipper som kom och föreläste för oss!


2017 
Företagsevent:  Föreläsning med kundvårdscoachen Tomas Lydahl

Ett hundratal förväntansfulla företagare och medarbetare var på plats i Tivolihuset för att se föreläsningen "WOW!- Så får ni era kunder att skryta om er. Vi på Höganäs Energi vill bidra till att göra Kullabygden till en attraktiv plats att bo och driva företag i. Vi hoppas att denna föreläsning bidrog till att vi tillsammans skapar mer WOW! i kommunen.  


Utbildning av mäklare Under våren utbildade vi Kullabygdens mäklare inom områdena elnät, fiber, fjälrrvärme och elavtal. På utbildningen fick de lära sig att ta reda på om hus är anslutna eller kan anslutas till fibernätet och vad den som flyttar ska meddela oss som nätbolag och fjärrvärmelevernatör.

Kundevent: En magisk kväll med en av Sveriges bästa magiker Caroline Ravn.

 

2016
Kundevent:  Biokväll på Sagabiografen i Höganäs där vi visade Djungelboken exklusivt för Höganäs Energis kunder.